Zeeland

"Luctor et Emergo!

3 daagse busreis 1, 2 en 3 augustus 2017


In Zeeland is Aart geboren en opgegroeid. Met de Boreas reizen zijn vele mensen gebracht naar vele landen.

Nu, met deze allerlaatste Boreas reis, worden ze gebracht naar zijn mooie eigen land: zijn Zeeland. Zo komen ze in contact met vele bijzondere mensen en met bijzondere plaatsen.

We maken mooie excursies, wandelen over de unieke dijk bij Kattendijke, door Wemeldinge en door Nisse, de Abdij in Middelburg, over schorren en oude boerderijen.

Ook de geschiedenis komt voorbij: de oorlog, watersnood en de Deltawerken. We varen uit Yerseke met een eigen schip over de Oosterschelde en zien alles over de cultuur van oesters/mosselen.

Later gaan we naar een fruitteeltbedrijf, krijgen we een lezing over het toerisme en planologie. Krijgen wat cultuur (voorstelling van een Zeeuwse zanger)… We maken een prachtwandeling en dineren buiten de dijk aan de Westerschelde: de schepen varen op 200m afstand van je bordje voorbij!

Ons hotel staat in het oude centrum van Middelburg, maar de tocht begint bij NS-station Driebergen. Een mooie VIP-bus rijdt ons dan naar Zeeland. Het land waar het leven goed is.

Deelname staat alleen open voor oud-Boreas reizigers (max 20 pers.)

De inhoud, die jullie beiden geven, is een geweldige kennisbron, gevoed door antroposofie en doorleefd gevoel”.         Mies

Prijzen

Bij prijs is inbegrepen: